Partners​

Jutta Koehler geeft voedingsadviezen op basis van de Chinese voedingsleer en de leer van de stofwisselingstypes. Haar praktijk is gevestigd binnen Thérèse’s Beweegstudio. Jutta geeft ook workshops en bijscholingen voor professionals en is auteur van het boek ‘Ontbijt je fit – Starten met de vijf elementen voeding’.

 

IMAS Trainingen is opgericht door Maureen Anganois en Peter Schmitt: twee mensen met een grote passie voor het massage vak. Maureen en Peter verzorgen samen met hun docententeam privé- en groepstrainingen in zowel Oosterse als Westerse massagetechnieken. Het aanbod varieert van pitjit cursussen tot cupping therapie.

 

Tao Chi Qigong Academy biedt al meer dan 25 jaar Qigong opleidingen aan, onder begeleiding van Ron Wiggers. Tijdens zijn reizen door Azië en het Midden Oosten, werd hij gegrepen door de manier waarop mensen omgaan met gezondheid, vitaliteit en stress. Qigong heeft een grote indruk achtergelaten en in de Tao Chi Qigong Academy biedt hij Qigong aan in de vorm van privéles, workshops, trainingen en opleidingen.