Skip to content

Massage praktijk

Een massage werkt ontspannend voor lichaam als geest en helpt je bij het loslaten van spanning en stress. Zowel in je spieren, als in je hoofd. Een massage heeft daardoor niet alleen invloed op je lichaam, maar op je algehele welzijn. Alle behandelingen worden gegeven vanuit holistisch oogpunt waarin lichaam, geest en emoties als één geheel worden gezien.

Tijdens de behandelingen wordt de circulatie van het bloed, de lymfe en de meridianen (energiebanen) geactiveerd, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Bovendien wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Een massage kan hierdoor lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, stress en spierspanning aanzienlijk verminderen, maar kan ook preventief werken om klachten voor te zijn.

Welk type massage bij jou past of wat jij nodig hebt, kunnen we samen bepalen tijdens een kort intakegesprek. Soms is dit een ontspanningsmassage om spanning los te maken, maar het kan ook zijn dat er een diepe en stevige manier van masseren nodig is om ophopingen en afvalstoffen af te voeren. Mocht het nodig zijn, kan er ook gekozen worden voor bijvoorbeeld cupping, guasha en bamboemassage.

Informatie

Op de pagina massages vind je meer informatie over de verschillende technieken. Voor uitgebreide informatie, het bespreken van jouw specifieke klachten of het maken van een afspraak kun je een e-mail sturen of bellen.

De Massagepraktijk is onderdeel van de Beweegstudio en de behandelingen worden door Thérèse gegeven. De Massagepraktijk is aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche (BMS). Je kunt na de betaling van je massage een factuur ontvangen. De Massagepraktijk is niet aangesloten bij een beroepsvereniging; je kunt de factuur niet indienen bij de zorgverzekering.